X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Ondernemen en toegankelijkheid? Reeds in juni 2016 is een oude VN wet/verdrag uit 2006 eindelijk in werking getreden en sinds 1 januari 2017 staat in de wet een norm voor algemene toegankelijkheid. Om deze uitgebreide wet in één zin samen te vatten:

“mensen met een beperking hebben het recht om, op het gebied van, toegankelijkheid, onderwijs, werk & wonen, zelfstandig deel te nemen aan de samenleving”

De wet legt, naast een hele hoop andere zaken, o.a. de verplichting op om de toegankelijkheid van winkels, horecapanden, openbare gebouwen etc. te bevorderen. Dit door het treffen van eenvoudige voorzieningen welke met relatief lage kosten te realiseren zijn.

Maar moeten ondernemers de toegankelijkheid verhogen omdat de wet dit voorschrijft??? Wij zijn van mening dat als je een onderneming hebt waarbij je klanten en/of bezoekers in je pand verwelkomt, de toegankelijkheid een vanzelfsprekendheid zou moeten zijn. En dus niet omdat de wet dit voorschrijft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Verwelkom mindervalide klanten of bezoekers met een wandelwagen, onderscheid je van de concurrent en straal uit dat je bewust met het toegankelijkheidsvraagstuk en je klant/bezoeker bezig bent.

Kortom reden genoeg om eens een bezoekje te brengen aan www.drempelhulpkopen.nl
  D. de laat     22-02-2019 16:13     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

I.v.m. vakantie zijn wij een weekje gesloten. Bestellingen geplaatst na vrijdag 30 juli 12:00 uur, worden daarom pas maandag 9 augustus verzonden. Excuses voor het ongemak.